رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: طرح آرشام سرایداران برای ساماندهی مدارس سنگی ناایمن است؛ در این طرح ۲۵۳ مدرسه درقالب هزار و ۱۰۰ کلاس درس را شناسایی کردیم که در پایان سال مالی ۱۴۰۳ ساماندهی می شود.

ساماندهی ۲۵۳ مدرسه سنگی ناایمن تا پایان سال ۱۴۰۳

 حمیدرضا خان محمدی درباره طرح شهید آرشام سرایداران اظهار داشت: این طرح اواخر سال ۱۴۰۱ آغاز شد که در قالب ساماندهی مدارس سنگی دارای سه دانش آموز به بالا و تراکم دانش آموزی بالا را داریم؛ عمدتاً در روستاها که مهاجرت از آن به دلیل خشکسالی و ریز گردها را افزایش یافته است، مدارس سنگی این روستاها ساماندهی می شود که در این موضوع بند تبصره یک قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)  و سپاه پاسداران در این طرح به ما کمک می کنند تا ان شالله این طرح را به طور کامل عملیاتی کنیم مهرماه ساماندهی می شود.

وی با اشاره به طرح شهید پناهی خاطرنشان کرد: طرح شهید پناهی برای ساماندهی مدارس سنگی خشکه چین بوده که دراین طرح حدود ۱۰۰ مدرسه شناسایی و تا پایان سال ۱۴۰۲ عملیاتی می شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره طرح شهید عجمیان که در راستای شاداب سازی فضای آموزشی است، عنوان کرد: طرح شهید عجمیان بسیار مهم است و به مشارکت مردم به صورت میدانی نیازمند است؛ فاز نخست این طرح را به صورت آزمایشی در ۲۵۰ مدرسه انجام دادیم؛ ما تجهیزات شاداب سازی ازجمله رنگ و رویه صندلی، دستگاه جوش را در اختیار مدارس متوسطه دوم قرار دادیم و این مدارس برمبنای نیازهای موجود در قرارگاه جهادی استانی این مدارس انتخاب شدند. در فاز دوم این طرح در تابستان آغاز خواهد شد، دبیر خانه این طرح در قرارگاه راه اندازی شد و بنیاد برکت، بسیج دانش آموزی، بسیج سازندگی، بنیاد علوی و دیگر دستگاه های حمایتی به علاوه وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی در اجرای این طرح و در اختیار قرار دادن تجهیزات به دانش آموزان همکاری می کنند.

خان محمدی ادامه داد: ما به مدیر کل ابلاغ کردیم که تعمیرات وسایل گرمایشی و سرمایشی را ازطریق هنرستان ها انجام گیرد تا هم دانش آموزان مهارتی را فرا خواهند گرفت و هم در هزینه ها صرفه جویی می شود. این اقدام برای راه اندازی کولرها در استان بوشهر در ایام نوروز انجام پذیرفت که کولرها را برای تعمیرات به هنرستان ها فرستادند و دانش آموزان هنرستانی آن ها را تعمیر و سپس دوباره در مدارس و کلاس های درس نصب شد، همچنین در ساخت میز و صندلی در استان سیستان و بلوچستان از دانش آموزان هنرستانی کمک گرفته شد؛ این کار هم در نگهداری از وسایل و هم در فرهنگ کار و مهارت دانش آموزان موثر است.

وی درباره جایزه نصیر گفت: برای اینکه بتوانیم از طراحی نقشه تا ساخت و بحث حیاط پویا و رنگ بندی داخل کلاس از دانش آموزش تا دانشجویان نخبه سطح گسترده حضور پیدا کنند و در حوزه مدرسه سازی و مدرسه یاری کمک کنند، ایده های آنان در این حوزه ها جمع آوری و داوری می شود و از ایده های برتر در سازمان نوسازی مدارس حمایت خواهد شد؛ این طرح از اواخر بهمن سال گذشته آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.